De beste Oud en Nieuw 2013 feesten van Arnhem

{

Begin november komt vaak de vraag die je wist die zou komen: wat ga je doen met Oud en Nieuw? Oliebollen, champagne, een van de vele conferences, vuurwerk en dan feestend het nieuwe jaar in. Maar waar en met wie? We helpen jou een handje door de beste Oud en Nieuw feesten in Arnhem voor je op een rijtje te zetten. In willekeurige volgorde, dat wel.

Spaced Out in de Rijnhal

De aller- allerlaatste keer dat er zo gedanst kan worden in de Rijnhal. In het verleden zijn hier geweldige feesten gegeven en 8Bahn, New Dutch School en Juxtapose nemen je mee terug naar die tijd. De kaartjes vliegen wel de deur uit dus wees er snel bij.


Konijn2000 in Musis Sacrum

Sinds jaar en dag is Konijn2000 het Oud en Nieuw feest van Arnhem in Musis Sacrum. Er zijn twee zalen met onder andere Pindu en Dan-D achter de draaitafels. Koop in de voorverkoop een kaartje, dat scheelt toch weer.

Villa Volta in Stadsvilla Sonsbeek

Een nacht vol gekkigheid en verrassingen, inderdaad, net zoals in de attractie van de Efteling. Helaas wel uitverkocht maar wie weet kan je aan de deur of via vrienden nog een kaartje scoren.

Boogie Nights in Luxor Live

De hele nacht swingen op de hits uit de jaren 70, 80 en 90, dat is Boogie Nights. Eigenlijk voor de mensen uit de periode voor Spaced Out. De vraag is of je in stijl wilt komen, de zaal is ook getransformeerd tot een waar discopaleis. Denk aan veel glimmers en hoge, dikke hakken.

Dit zijn wat ons betreft de beste manieren om feestend 2014 in te gaan. Missen we nog iets? Of vier je het op een andere manier? In ieder geval een goed 2014 gewenst en wees voorzichtig met het vuurwerk!

Foto: Bas Boerman

Reacties

Wees de eerste die reageert op "De beste Oud en Nieuw 2013 feesten van Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*