De site voor Mode Biennale 2013 is live, wat vind je ervan?

{

Moba.nu is gisteren online gegaan. Het is het eerste teken van leven na de onlangs afgelaste persconferentie. Er moest toen nog even worden gewacht op diverse fondsen. De Moba laat weten dat er zeker nog een nieuwe persconferentie komt, wanneer is nog niet bekend.

De site kunnen we inmiddels wel bewonderen. De site van de 2011 editie was een drama. Die was onoverzichtelijk en deed niet wat deze moest doen, de bezoeker informeren. Moba.nu doet dat wel. De site is in mijn ogen overzichtelijk en de informatie is goed vindbaar. Benieuwd hoe jullie daarover denken.

Ambities

Onder het kopje Geschiedenis vinden we de ambities voor de komende editie: “ArtEZ vormt de voedingsbron van Arnhem Modestad en M¬∞BA is hier het visitekaartje van” en “het succes dat de biënnale in zich heeft om het grootste mode-evenement ter wereld te zijn en te blijven.” Die liegen er dus niet om. En hopelijk worden ze waargemaakt. In de stad hoor ik nog wel vaak de klacht dat de ondernemers en ontwerpers nog te weinig horen van de organisatie. Wat in 2011 ook gebeurde.

Dat gaat hopelijk ook snel veranderen. De Moba drijft op de vier pijlers Stad, Educatie & Participatie, Podium en Biennale. Het moet weer een stadsfestival worden waar de stad en regio zich in kunnen herkennen maar met een landelijke uitstraling. Hoe dat gaat gebeuren blijft nog een beetje speculeren, het bloggedeelte van Lidewij is ook nog wat leeg.

Je mag anders welkom om hier te komen bloggen Lidewij!

Gerelateerde artikelen:
Arnhem Mode Biënnale: herpakken en groots doorgaan!
Arnhem Mode Biënnale (AMB) uitgelopen op een financieel fiasco
Arnhem Mode Biënnale, nooit saai
MoBA waar ben je? Bestuur van Arnhem Mode Biënnale laat weer steken vallen

Reacties

Wees de eerste die reageert op "De site voor Mode Biennale 2013 is live, wat vind je ervan?"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*