Digikring 2.0

Afgelopen donderdag werd er door Syntens onder de titel Digikring 2.0 een bijeenkomst georganiseerd voor ICT en aanverwante bedrijven uit Oost Nederland. Op het programma van de eerste bijeenkomst stonden twee sprekers: Hessel van Oorschot (Punda Milia) en Mark Veldpape (Questionmarks). De bijeenkomst met ca. 25 deelnemers, vond plaats in de Businesslounge Velperbroeck in Velp. Doel van de bijeenkomst was om te komen tot terugkerende netwerkbijeenkomst, waar mensen elkaar beter leren kennen en kennis willen delen.

Ik kon er zelf helaas niet bij zijn ivm bestuursvergadering van de VPRO, maar van een 2.0-meeting verwacht je tijdens en na afloop voldoende mogelijkheden om het op afstand te volgen. Helaas, in de praktijk blijkt alleen Erno Hannink kort verslag te hebben gedaan van de eerste presentatie. Verder geen verslagen, foto’s of video’s. Zelfs Michiel Verheij, naast Raymond Witvoet ??n van de twee Syntens-medewerkers die het initiatief hebben genomen voor Digikring 2.0, heeft op zijn weblog Impetum nog geen verslag staan van het event.

Erno, Michiel of Raymond, kan ??n van jullie nog vertellen hoe de eerste bijeenkomst is geweest en wat nu de plannen zijn voor het vervolg?

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Digikring 2.0"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*