Diner op Kerstavond in het Coehoornpark

Sinds kort staat de transparante opblaasbare kerk van kunstenaar Frank Los in het Coehoornpark. Die kerk is een geschenk van de kunstenaar aan het initiatief ‘PopUpkerk’ Arnhem, een onderdeel van WinterinArnhem.

Vanavond om 18:00 uur is er een openbaar diner georganiseerd in de PopUpkerk. Iedereen die op Kerstavond samen met anderen van een kerstdiner wil genieten is welkom. Aan deelnemers wordt wel gevraagd om zelf eten en drinken mee te nemen. In de kerk staat een lange tafel waar iedereen kan aanschuiven.

PopUpkerk Arnhem
PopUpkerk Arnhem in het Coehoornpark staat tot en met 15 januari open voor initiatieven. Iedereen die iets wil organiseren kan contact opnemen met de organisatie via: popupkerkarnhem@gmail.com.

PopUpkerk Arnhem is de ontmoetingsplek voor iedereen die iets wenst bij te dragen aan een betere wereld.Willem Jakobs, parkregisseur van het Coehoornpark, was onmiddellijk enthousiast om plaats te bieden aan dit geweldige initiatief. Extra bijzonder voor de locatie Coehoornpark is dat er vroeger de in 1992 gesloopte Kleine Eusebiuskerk stond.

Bron: BloeiinArnhem

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Diner op Kerstavond in het Coehoornpark"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*