Pasar Malam in Burgers’ Zoo: Proef Indonesië!

ARNHEM – Elf dagen cultureel en culinair genieten op een Indonesische Markt. Dat kan de komende Kerstvakantie tijdens de jaarlijkse Pasar Malam in ‘De Bush’ van Burgers’ Zoo. Omdat deze in het overdekte tropisch regenwoud (De Bush) wordt gehouden, wordt deze Pasar de warmste van Nederland genoemd.

Op de Pasar Malam kan er worden genoten van authentiek Indisch eten en drinken in het Bush Restaurant. Er wordt een uitgebreid Indonesisch buffet aangeboden. Het eten en drinken kan ook mee naar huis worden genomen. Verder zijn er meer dan zestig kraampjes met Indonesische producten en lekkernijen.

Naast culinaire verwennerijen is er een uitgebreid programma met muziek, zang en dans van beroemde Indonesische artiesten. Iedere dag kan er vanaf 16:00 uur een kijkje achter de schermen worden genomen bij de dierenverblijven van de olifanten, giraffen, zebra’s en gnoes, waarbij een gids alles over deze dieren vertelt.

Op tweede kerstdag is de Pasar Malam al gedeeltelijk open tot 17:00 uur, maar dan worden er nog geen kijkjes achter de schermen aangeboden. De Pasar Malam is van 27 t/m 30 december 2016 en 2 t/m 8 januari 2017 iedere dag te bezoeken vanaf 12:00 uur en vanaf 15:00 uur geldt een speciaal tarief van € 10. Klik op deze link voor alle informatie over deze Pasar Malam.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Pasar Malam in Burgers’ Zoo: Proef Indonesië!"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*