Eerbetoon aan Bob Marley en Doe Maar tijdens openingsavond Festival de Luie Hond

Festival de Luie Hond opent dit jaar op vrijdag 31 augustus met een speciale tributeavond. Een eerbetoon een van de grootste Nederlandse bands ooit Doe Maar en de legendarische reggaezanger Bob Marley met de historische John Frostbrug als decor. Nederwiet, Is dit alles, Could you be loved en No woman, no cry alle klassiekers komen voorbij in dit avondvullende programma verzorgd door Toe Maar en de Rootsriders.

Rootsriders & Toe Maar

De Nederlands Caribische band Rootsriders reist al sinds 2006 (25ste sterfdag Bob Marley) de wereld rond met hun befaamde Tribute2BobMarley liveshows. Na meer dan 500 optredens wereldwijd komt de band eind augustus langs bij de Melkfabriek. Toe maar speelt Doe Maar met een zanger, wiens stem nog meer op die van Henny Vrienten lijkt, dan Henny zelf. Een onomstootbare drum- en bas ritmesectie en jaren 80 synthesizergeluiden is het resultaat dat de Doe Maar liedjes en de sound met respect in ere blijven. Werkelijk elke track blijkt nog steeds een ware klassieker.

Weekend vol muziek, randprogramma en kidsplayground

Ook op zaterdag en zondag heel veel livemuziek op het terrein van de voormalige Cobercofabriek. Van afrobeat tot reggae, van soul tot funk verdeeld over 3 stages. Verder de leukste kidsplayground van Arnhem: Puppy Palace. Met ook dit jaar weer gratis toegang voor kids t/m 12 jaar.  Het uitgebreide randprogramma  complementeert het festival met op zondag o.a vintagemarkt Wijvenkraam in de oude flessenloods.

Pin only en aanbod voor de kleine portemonnee

We geven gehoor aan de 2 grootste ergernissen van festivalbezoekers: betalen met munten en te dure foodtrucks. Festival de Luie Hond stapt dit jaar volledig af van het muntensysteem. Bij alle barren en foodstands is de enige betaalmogelijkheid je pinpas. Iedere foodaanbieder wordt verplicht om iets op het menu te zetten voor de kleine portemonnee.

Festival de Luie Hond @ Melkfabriek Arnhem
Vrijdag 31 augustus
Rootsriders, Toe Maar en Tinwishtin
Actieprijs 10 dagen voor EUR 10,- (10 t/m 19 juli )
Ticketlink: http://bit.ly/FDLH2018tickets
Toegang EUR 15,- (inclusief weekendpassepartout)

Zaterdag 1 & 2 september
Dagkaart EUR 5,-  (kids t/m 12 jaar gratis)

www.festivaldeluiehond.nl
Facebookevent
Instagram

Reacties