Wijkkrant Paasberg-Wellenstein

Monument in Bronbeek

Paasberg-Wellenstein zijn twee buurten die aan beide kanten van de Velperweg liggen. Zij vallen officieel onder de wijk ‘Velperweg e.o.’ – aan de Velperweg bepalen grote kantoren en bedrijven het straatbeeld. Maar aan- en om de Velperweg wordt er ook gewoond – aldus de website van de gemeente Arnhem. De redactie van Paasberg Wellenstein zat in de mailbox van Arnhem Direct, om hun wijkkrant met de rest van de stad te delen.

Actieve inwoners

Zonder betrokken inwoners van de stad, geen wijknieuws, geen website, geen foto’s van activiteiten. Iedere bewoner van de wijk De Paasberg en Wellenstein kan lid worden van de wijkvereniging. Hiervoor ondersteunt men alle activiteiten van de wijkvereniging om de leefbaarheid en het welzijn in de wijk te vergroten. Dat is vervolgens ook allemaal te bekijken op de wijk-website.

Print zwart/wit – online kleur

De wijkkrant gemist of je wilt onze wijkkrant digitaal en daarmee in kleur lezen?‘ zegt de wijk-website.  Lees hem als PDF en kijk mee wat er leeft in de wijken van de stad.

Ook geïnteresseerd om als betrokken inwoner je wijkblad of je wijknieuws te delen met Arnhem Direct? Maak contact via redactie@arnhem-direct.nl

Reacties