Eerste Arnhem Direct borrel

Vanwege het mooie weer stond de deur aan de Sweerts de Landasstraat 65 vanmiddag letterlijk open en er verzamelde zich een bonte mix van mensen in de voormalige Entre Nous.
Diverse bloggers, een fotograaf, belangstellenden & bekenden, een politiek journalist, ontwerpers, regiomarketeers en omroep Gelderland waren van de partij bij de eerste kennismakingsborrel van Arnhem Direct. Een gemengd gezelschap met vanuit verschillende perspectieven allemaal ??n ding gemeen: een warm hart voor Arnhem.

Erik Braam en Hendrik van Iterson 

Frank Heijkamp, Serif Kurtdaylar, Martijn Brugman

Sinds begin augustus zijn we actief bezig met Arnhem Direct. Aan de voorkant wordt dat zichtbaar door een toenemend aantal berichten op de site. Op 1 augustus waren er drie bloggers en vandaag tijdens de borrel meldde zich blogger nummer 10… De bezoekersaantallen nemen toe, berichten van Arnhem Direct worden o.a. opgepikt door RegioSelect, een regionaal digitaal initiatief van de Telegraaf. En dankzij de initiatiefnemer van Arnhem Direct, Marco Derksen hebben natuurlijk uitstekende kennis van online marketing en communities in huis. :o)

Ook aan de ‘achterkant’ zijn we actief bezig. Komende week maken we een start met de vormgeving van Arnhem Direct en verhuizen we naar een ander, uitgebreider content management systeem. Daarnaast hebben we veel positieve gesprekken gevoerd met allerlei mensen en partijen. De groep bloggers zal de komende tijd groeien en er worden plannen ontwikkeld worden voor actieve samenwerking met o.a. Omroep Gelderland en Coolregion. Hierbij zal het in het najaar te openen Digitale Communicatie Lab in het souterrain aan de Sweerts de Landasstraat ook een belangrijke rol gaan spelen.

We kunnen terugblikken op een mooie eerste maand en een inspirerende eerste borrel. Maar vooral vooruitblikken naar Arnhem Direct, een platform voor & door Arnhemmers met een warm hart voor hun stad!

Marco Derksen (initiatiefnemer) en Gerjanne Tiemens (communitymanager)

Foto’s: Corine Jansen

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Eerste Arnhem Direct borrel"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*