Erica Terpstra opent tweede Arnhems Vrijwilligersgala

imageNa het succes van vorig jaar organiseert Carnavalsvereniging de On-Ganse op zaterdag 8 november wederom het Arnhems Vrijwilligersgala. Dit jaar krijgen de actieve vrijwilligers van de Arnhemse sportverenigingen een gevarieerd en gezellig evenement aangeboden in alle zalen van Musis Sacrum in Arnhem. Erica Terpstra, voorzitter NOC/NSF, zal het Arnhems Vrijwilligersgala openen, waarna de On-Ganse een carnavalszitting houdt in de concertzaal met daarin onder meer de uitreiking van de Orde van de Zachte G en de presentatie van de Spekcheques. Na de zitting speelt de Big Bounce Band.

In het restaurant Mahler is er een forumgesprek onder leiding van Ron Miltenburg met enkele prominente Arnhemmers die actief zijn in de sport. In de Parkzaal zijn er bijzondere sportdemonstraties, terwijl DJ/Judoka Dennis van der Geest zijn muziek draait. In de Ravelijnzaal is het feest met Pianohouse. Pianohouse speelt de muziek waarbij de bezoekers zelf mee mogen zingen. In de Jubileumzaal is een casino ingericht.

Zo is er in heel Musis Sacrum voor ieder wat wils waar de actieve vrijwilligers van de Arnhemse sportverenigingen van kunnen genieten. Met inmiddels ruim 2000 aanmeldingen mag gezegd worden dat er ruime belangstelling is voor dit unieke evenement. Kijk voor meer informatie op de website.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Erica Terpstra opent tweede Arnhems Vrijwilligersgala"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*