Feestelijke heropening Winkelcentrum Rijkerswoerd

Beeld pleinciviel.nl

Na een grootscheepse verbouwing wordt winkelcentrum Rijkerswoerd op vrijdag 2 november a.s. feestelijk heropend. Wethouder Louwers verricht om 11.00 uur de officiële openingshandeling waarbij iedereen van harte welkom is. Zij opent hiermee tevens het feestprogramma op vrijdag 2 en zaterdag 3 november.

Officiële heropening

Wethouder Louwers verricht op vrijdag 2 november a.s. om 11.00 uur de officiële heropening van winkelcentrum Rijkerswoerd. Na de openingshandeling is er voor alle bezoekers gratis koffie, thee en gebak.

Feestprogramma

De festiviteiten rondom de heropening van winkelcentrum Rijkerswoerd vinden plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 november. Op vrijdag 2 november is er tussen 13.00 en 17.00 uur live muziek en het Kraak-de-Kluis spel. Op vertoon van een kassabon van een van de winkeliers mag men proberen de kluis te openen en kans maken op een van de vele prijzen. Hostessen delen gratis sleutelhangers uit en heerlijke hapjes en drankjes.

Op zaterdag 3 november van 13.00 tot 17.00 uur is er een programma voor jong en oud. Kinderen kunnen zich de hele middag vermaken op het Lego terras, springkussen, in de kindertrein of bij de schminkstand. Er is deze middag live muziek en hostessen delen gratis sleutelhangers en hapjes en drankjes uit. Tevens brengt de Suprise Shopper een bezoek aan Rijkerswoerd. Deze Mr. X verrast bezoekers door de aankoop geheel of gedeeltelijk te betalen. Dat is nog eens leuk winkelen in winkelcentrum Rijkerswoerd!

 

Kijk op www.facebook.com/winkelcentrumrijkerswoerd voor het totale programma.

Reacties