Giro Arnhem: niet de hele etappe live op TV

Net zoals gisteren zal de NOS ook vandaag niet de gehele etappe van de Giro d’Italia live op TV uitzenden. Maar wie de de etappe naar Arnhem vandaag via de TV wil volgen, komt ruimschoots aan zijn trekken.

De NOS start om 13.10 uur met haar middagprogrammering. Vandaag is echter ook de slotdag van de Eredivisie en de NOS zal pas later overgaan tot het uitzenden van live-beelden op NPO 1. Waarschijnlijk zal dit vanaf ongeveer 14.10 uur zijn.

Vanaf 14.30 uur start de live-uitzending van de Giro op Sporza; het Belgische sportprogramma. Ook Eurosport zendt de etappe naar Arnhem live uit. Eurosport start haar live verslag om 15.05 uur.

Dat is ruim voordat de renners in Arnhem aankomen. Als de renners zich een beetje aan het schema houden, rijden zij rond 15.45 uur via de Rozendaalseweg en de Monnikensteeg in het noordoosten Arnhem binnen.

Daarna gaan de renners verder via Schelmseweg, Amsterdamseweg, Willemstunnel, Roermondsplein, Nelson Mandelabrug, Eldenseweg, Batavierenweg, Nijmeegseweg, John Frostbrug, Airborneplein en de Velperbuitensingel.

Vanaf de Velperbuitensingel rijdt het peloton via de Jansbuitensingel en de Zypendaalsewg weer naar de Schelmseweg. Dit parcours wordt vervolgens twee keer gereden, waarna de finish is ter hoogte van Musis.Dat zal naar verwachting rond 17.00 uur zijn.

Foto: Harrie Nijen Twilhaar

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Giro Arnhem: niet de hele etappe live op TV"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*