Gratis naar Dommelsch Locals Only!

Dommelsch Locals Only! bestaat vijf jaar en dat wordt gevierd op vrijdag 19 september in Luxor Live in Arnhem. Voor de lezers van Arnhem Direct hebben we 2×2 gratis toegangskaarten beschikbaar.
De afgelopen jaren heeft de zoektocht naar de meest talentvolle bands veel, toen nog – ongekend talent de unieke kans gegeven zich in kijkers te spelen. Onder andere Voicst, Silence is Sexy en Leine zijn namen uit voorgaande edities die niet opgemerkt zijn gebleven.

De winnaars van 2008 zijn Wilsum, Outerspace Overdose, Chemisphere, Kern Koppen, The Excitors en Airbag. Zij toeren dit najaar in wisselende samenstellingen langs verschillende toonaangevende poppodia door heel Nederland. Vrijdag 19 september a.s. staan ze op het podium van Luxor Live. Het optreden in Luxor Live staat in het teken van het vijfjarig jubileum van Dommelsch Locals Only! on Tour en ter gelegenheid hiervan zijn alle zes de Local Heroes van deze vijfde editie van de partij.

Dommelsch Locals Only! is Nederlands grootste platform voor independent talent. Het biedt een uitgebreid pakket aan ondersteunende elementen waar talentvolle nieuwe bands de ruimte krijgen zich inhoudelijk verder te ontwikkelen en om zich op podia, radio, televisie en internet te presenteren voor een groter publiek.

Vrijdag 19 september, Luxor Live, zaal open 20.30 uur, toegang ? 5,-

Wil jij gratis bij dit jubileumfeestje aanwezig zijn? Reageer dan met “Ja, ik wil!” en mail je NAW-gegevens door naar Arnhem Direct

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Gratis naar Dommelsch Locals Only!"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*