HAN-Campus Arnhem vanaf december beter bereikbaar

Foto: Huub Louppen

De Nederlandse Spoorwegen (NS) stelt op zondag 11 december een nieuwe dienstregeling in werking. Die nieuwe dienstregeling heeft positieve gevolgen voor studenten en medewerkers aan de HAN.

Verbinding Wijchen – Arnhem
Door een doortrekking van de Sprinter van Zutphen – Nijmegen naar Wijchen ontstaat er een directe treinverbinding tussen Wijchen en de HAN Campus in Arnhem. Zo wordt de HAN Campus in Arnhem een stuk sneller en zonder overstap bereikbaar. Volgens de NS word de reistijd daarmee 6 minuten korter.

Arnhem sneller bereikbaar vanuit Den Bosch
De huidige Sprinterverbinding tussen ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen wordt doorgetrokken naar Arnhem Centraal. Hierdoor rijden vanaf 11 december tussen Arnhem Centraal en Wijchen vier Sprinters per uur. In Arnhem kan worden overgestapt op de Sprinter naar Arnhem Presikhaaf, of op de buslijnen 1, 6 of 331.

Meer rechtstreekse Sprinters
Treinreizigers tussen de Zaanstreek en Amsterdam Zuidoost en in de regio Arnhem-Nijmegen hoeven minder vaak over te stappen door meer rechtstreekse Sprinters.

Treinreizigers kunnen de NS Reisplanner of de NS Xtra app raadplegen om te kijken wat op hun traject en aan hun reis wijzigt.

Bekijk hier een video van Lucsaflex over de reizigersstroom op Station Arnhem Velperpoort.

Bron: Nederlandse Spoorwegen en Hogeschool Arnhem Nijmegen

 

 

Reacties

Wees de eerste die reageert op "HAN-Campus Arnhem vanaf december beter bereikbaar"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*