Henk Fraser: “Vitesse is voor mij een mooie uitdaging”

Het lijkt nog slechts een kwestie van tijd voor ADO-trainer Hank Fraser wordt aangesteld als nieuwe trainer van Vitesse. Tegenover Omroep Gelderland geeft Fraser aan dat hij wel interesse heeft in een overstap naar Vitesse.

“Vitesse is voor mij een mooie uitdaging. Maar eerst ga ik met ADO in gesprek en dan zien we wel verder.”

Het Algemeen Dagblad meldde afgelopen zondag dat Vitesse aan ADO Den Haag had gevraagd of zij met Fraser mochten praten. Interim-directeur Mattijs Manders: “Ze vroegen of ze met Henk een kopje koffie mochten drinken. Dat staat vrij.”

Henk Fraser komt binnenkort vervroegd terug van vakantie. Fraser wil met ADO in gesprek omdat de club het contract van enkele mensen uit de technische staf van ADO niet verlengt.

“Dat irriteert mij mateloos. Die omstandigheden zouden eventueel invloed kunnen hebben”, aldus Fraser tegen Omroep Gelderland.

Vitesse houdt ondertussen haar kaken op elkaar. “We zitten in een proces”, zegt directeur Joost de Wit. “Er zijn uiteraard gesprekken aan de gang waar ik verder niet op in kan gaan.”

Naast Henk Fraser is ook Alfred Schreuder kandidaat om trainer van Vitesse te worden. Henk ten Cate is afgevallen als kandidaat. Ten Cate leek bovenaan het verlanglijstje van Vitesse te staan, maar de trainer verlengde afgelopen week zijn contract bij Al Jazira, een club uit Abu Dhabi.

Foto: Omroep West.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Henk Fraser: “Vitesse is voor mij een mooie uitdaging”"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*