Inschrijven voor De Indo Dinner Show in september

Muziek, Indisch eten en dans, dat zijn de ingrediënten van De Indo Dinner Show (‘DIDS’). Op twee avonden in september (10 en 24-09) kan in Arnhem worden genoten van een heerlijke Indische maaltijd met muziek en dans. De inschrijving voor deelname is nu geopend en eindigt op 7 augustus 2016.

Het DIDS team heeft als doelstelling gekozen om amateurs en professionals die zich inzetten voor de Indonesische en Indische cultuur, bij elkaar te brengen in één evenement, De Indo Dinner Show.

Om alle kosten te kunnen betalen zoekt het DIDS team daarom op korte termijn 160 gasten die na betaling van €25,00 De Indo Dinner Show bijwonen op 10 of 24 september a.s. Deelnemen aan De Indo Dinner Show kan door een mail te sturen aan Hans Slijp (h.slijp@telfort.nl) o.v.v. naam, adresgegevens en de voorkeursavond (10 of 24-09).

Van het programma is al bekend dat Rahma Saloh optreedt met haar dansgroep Wahana Budaya Nusantara en dat zangeres Lusi Slijp overkomt uit Indonesië. Op 10 september laat Deby Verhelst Subiyanti haar danskunsten zien en verkoopt Marc Tierolf zijn ‘home-made’ produkten.

De Indo Dinner Show vindt plaats in Sint Petersborg, Slochterenweg 40 in Arnhem van 18:00 – 22:00 uur. Na aanmelding via e-mail krijgen de deelnemers verdere informatie toegestuurd.

DIDS team Alexandra Labobar, Jeanne Wouters, Rachma Saloh en Hans Slijp

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Inschrijven voor De Indo Dinner Show in september"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*