In The Making Academy: ‘Verwachtingen”

ARNHEM – Ook dit jaar organiseert ‘In The Making’ weer diverse evenementen, workshops en bijeenkomsten voor young professionals, jonge ondernemers en ambitieuze studenten in de regio Arnhem.

Het thema van de evenementen is dit jaar “verwachtingen”, met als centrale vraag: “Hoe leef jij het leven dat jij wilt, in plaats van het leven wat andere mensen van je verwachten?”.

De ‘In The Making Academy’ gaat de komende tijd met deze vraag aan de slag en de eerste bijeenkomst in morgen, woensdag 15 maart bij ‘StartUp Arnhem’ aan het Gele Rijders Plein 11-1.

Vanaf 19:30 uur is er een vrije inloop en kan er worden ingeschreven voor één van de twee inspiratiesessies, maar deelnemers kunnen ook beslissen om in plaats daarvan te blijven borrelen.

Na de inspiratie-sessies ‘Verwachtingencreatie’ en ‘Grote vragen’ is er vanaf 21:00 – 23:00 uur een netwerkborrel.

Hoewel de bijeenkomsten nog steeds gratis zijn, is het verplicht om een ticket te reserveren via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-in-the-making-academy-31727250059. Vol is vol, dus wees op tijd.

Check In The Making op Facebook voor meer inspiratie en info. Het Facebook evenement van de komende Academy is hier te bezoeken.

Over In The Making
In The Making is het netwerk voor jonge mensen ‘In The Making’. Naast jonge ondernemer ben je als young professional of als ambitieuze student van harte welkom.

Weet jij nog niet precies wat je wilt maar voel jij wel die innerlijke drive om gave dingen te doen of heb je helder in kaart waar je heen wilt maar spar je graag met mensen over hoe je jouw doel wilt bereiken? Dan is In The Making the place to be!

Bekijk ook de promotie-video van ‘In The Making’:

 

Reacties

Wees de eerste die reageert op "In The Making Academy: ‘Verwachtingen”"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*