Jesus Christ Superstar in de Eusebius

Zondag 27 maart wordt in de Eusebius de musical Jesus Christ Superstar opgevoerd. De legendarische rockopera van Sir Andrew Lloyd Webber en Sir Tim Rice brengt de laatste dagen uit het leven van Jezus Christus in beeld.

De musical wordt uitgevoerd door Musical Producties Gaanderen, die met eerdere opvoeringen van Jesus Christ Superstar veel lof bij publiek en pers ontving voor hun respectvolle en eigentijdse vertolking van het lijdensverhaal.

Was Jezus vriend of verlosser, minnaar of Messias; zijn identiteit lijkt soms gekmakend tegenstrijdig. Het volk draagt hem op handen, terwijl de hogepriesters hem als staatsgevaarlijk aanmerken; een haast onhoudbare situatie. Zijn beste vriend Judas ziet dit alles gebeuren en wil iets doen… Ingrijpen. Om erger te voorkomen.

Musical Producties Gaanderen brengt het verhaal niet onnodig grotesk en met veel techniek, zonder enorme decors, maar puur en eerlijk. Met Pasen in een kerk, dichtbij de mensen. Terug bij de bron. Theater, dans en alles live gezongen en met die ‘echte’ gitaarsound uit de band.

Kaarten voor de musical zijn op deze site te bestellen voor 12,50 euro.

 

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Jesus Christ Superstar in de Eusebius"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*