Jeugdige Bouwers gezocht voor De Geheime Tuin!

Foto www.facebook.com/walhallab

Ben jij creatief, sterk en durf jij met grote machines te werken die je thuis niet zomaar hebt? Ben jij tussen de 8 en 16 jaar oud en ben jij wel klaar voor een grote uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom in het Pinksterweekend naar WALHALLAb in vrijstaat Thialf en help ons mee. Bepaal samen met ons team hoe ‘De Geheime Tuin’ er uit gaat zien. Samen maken we er wat vets van!

‘WALHALLAb? Ja, WALHALLAb! Wat is dat nou weer, een WALHALLAb?’

WALHALLAb is een unieke leer-werkplek voor de jonge creatieveling, de onruststoker, het buitenbeentje, de thuiszitter, de gevoelige en de enthousiasteling van zes tot en met twintig jaar. WALHALLAb bied de ruimte en het vertrouwen om tegen eigen grenzen aan te lopen, door te zetten, talenten en mogelijkheden te ontdekken. Een plek waar iedereen gelijk wordt behandeld, ongeacht geslacht, diagnose, beperking, leeftijd, talent of etniciteit. Waar met (professionele) machines en gereedschappen wordt gewerkt waar menig jongere op school niet de ruimte en het vertrouwen voor krijgt.

Na jaren een groot succes te zijn in Zutphen, is het nu ook de beurt aan Arnhem om kennis te maken met WALHALLAb. Aankomend pinksterweekend, van zaterdag 19 mei t/m maandag 21 mei, zal in vrijstaat Thialf een pop-up activiteit georganiseerd worden. Hiervoor zijn we nog op zoek naar enthousiaste, leergierige, harde werkers die een uitdaging niet uit de weg gaan. Ben jij tussen de 8 en 16 jaar, en heb je nog geen plannen voor dit weekend? Schrijf je dan snel in, er is maar beperkt plek! Minimaal opgeven voor twee dagen.

Data: Zaterdag 19 en/of zondag 20 en/of maandag 21 mei van 10.00 – 16.00 uur.

Locatie: Vrijstaat Thialf, Dullertstraat 33-1, 6828 HJ Arnhem,

Kosten: 5,- per dag, 2,50 met Gelrepas incl. lunch

Aanmelden: walhallab.arnhem@gmail.com

—–

De schuur een flinke opruimbeurt gegeven, en hierbij gereedschap gevonden wat klaarstaat om weg gebracht te worden? Laat het ons weten! Wij zijn altijd opzoek naar gereedschap en (bruikbare) materialen. Denk hierbij aan hamers, beitels, gutsen, schaven, soldeermachines, spijkers e.d.

Voor meer info of inschrijving Pinksterweekend activiteit en/of donaties?

Neem contact met ons op:

WALHALLAb – Ruimte(n) voor jong talent!

Korczakprijs voor uitdagend en vernieuwend onderwijs

Bart Lucassen (06-25414546)

Mariska de Vries (06-39422524)

www.walhallab.nl

Reacties