Jongerendebat smaakt naar meer, op 22 november in de Arnhemse raadszaal

Naar aanleiding van het jongerendebat in maart is er volgende week donderdag een opvolgend jongerendebat in de zaal van de Arnhemse gemeenteraad.
Martijn van Butselaar heeft namens de fractie van Arnhem Centraal de jongerenwerkers van de Gemeente Arnhem in juni bij elkaar gebracht om hierover te brainstormen. Het één en ander bleek al in de planning te zitten. Dat is positief want het initiatief moet volgens van Butselaar vanuit de jongeren en de jongerenwerkers zelf komen.

voor en door jongeren

Huibert Veth en Pieter Pluijgers spraken met jongerenwerkers Melvin Kolf (Presikhaaf University) en Xavier Rijnstad Jongerenwerk die nauw bij de organisatie betrokken zijn geweest en met jongeren Alicia Beek en Nick van Espen die actief zijn voor jongerencentra in hun wijk en alle jongeren oproepen om ook naar het debat te komen. Tevens een reactie van Martijn van Butselaar.

de politiek luistert

Donderdag 22 november om 18:00 is het zover en komt er weer een jongerendebat. De bedoeling is dat de politiek op de publieke tribune plaatsneemt en vooral luistert naar wat er door de jongeren wordt gezegd en wat er bij hen speelt. Kom dus vooral en laat je stem horen!

Dit is een productie van RTV Arnhem.

Reacties