KingSize Arnhem Festival 2018

Op Koningsnacht en -dag wordt sinds 2014 KingSize Arnhem Festival georganiseerd, op de Markt in Arnhem. Een van de meest indrukwekkende Koningsdag festivals met een arsenaal aan toffe artiesten en een lichtshow waar je u tegen zegt! Met 15.000 man, gratis toegang en optredens van populaire acts doet KingSize Arnhem Festival landelijk mee met de grootste events op Koningsdag. Op de programmering vind je een mix tussen live urban artiesten en DJ’s.

Line-up

Dit jaar viert de organisatie haar eerste lustrum en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. De line-up is sterker dan ooit en zelfs de weergoden lijken Koningsdag dit jaar goed gezind (afkloppen). Headliners op het podium zijn onder andere The Voice Of Holland winnares Maan en oud Yellow Claw-lid Bizzey. Sla de hitlijsten erop na en je komt nog veel meer grote namen tegen. Nieuw werk van Jack $hirak, Yung Felix of Bokoesam komt doorgaans hoog in de charts binnen.

En dan zijn er nog de jongensdromen die werkelijkheid worden. Vinchenzo gaf al aan enkele jaren geleden als bezoeker naar het festival geweest te zijn, fantaserend over de dag dat hij er zelf zou staan. Die dag is aangebroken. Ook mogen favorieten en Arnhemse zwaargewichten Sidney Samson en Afro Bros niet ontbreken. Zij kennen het publiek en weten als geen ander wat het wil.

De Markt

Tijdens Koningsnacht wordt het startschot om 18:00 uur gegeven en zal het feest tot middernacht duren. De volgende dag hoor je de eerste klanken al om 12:00 uur en zal het klokje rond worden gefeest op de Markt. Entree is gratis, maar het hele evenement is wel 18+.

Volg voor meer informatie en leuke acties de Facebookpagina.

Reacties