Kr?gerspark, nieuw dierenprogramma bij Omroep Gelderland

Vandaag, zondag 21 september start Omroep Gelderland met het programma Kr?gers Park.  Een programma dat soms zal verbazen met opvallende, leuke en gekke dieren, met wetenswaardigheden en met bevlogen en bijzondere mensen. Het programma wordt gepresenteerd door Angelique Kr?ger.
Elke week kijkt Angelique mee over de schouders van een dierendokter. Dat kan zijn een veearts, een dierenarts, een alternatieve geneeskundige of zelfs een dierentandarts. Er is wekelijks een informatief/educatief onderwerp. Wat zit er in het eten van de hond, dat hij het zo lekker vindt of hoe gelukkig is een dier in gevangenschap?

Angelique behandelt ook post van kijkers. Dat kan van alles zijn. Opmerkingen/tips over een huisdier, maar ook leuke foto’s of een videofilmpje laten we zien. Dieren staan centraal, zo ook de chimpansees. In de eerste afleveringen kan men zien hoe ze reageren op iets dat ze normaal niet hebben in hun verblijf in Burgers’ Zoo.

Het programma begint zondag 21 september en de voorlopig laatste aflevering is 21 december; elke zondagavond om 18.20 uur en elk uur herhaald.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Kr?gerspark, nieuw dierenprogramma bij Omroep Gelderland"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*