Wisselende uitslagen Arnhemse amateurvoetballers

De Arnhemse voetbalamateurs boekten wisselend succes in de derde speelronde van het seizoen 2008-2009. De meest in het oog lopende klasse was 5F, waarin maar liefst 3 duels voortijdig werden gestaakt. Arnhemia-NSVV bij een 0-6-stand, SJN-ESA bij 2-0 en De Paasberg-Krayenhoff bij 1-1.
Vitesse 1892 verloor met 3-1 van Kolping Dynamo en MASV, versloeg thuis SVHA met 3-0,  dankzij doelpunten van Wesley Rodermond, Vincent Selhorst en Danny Hessing.

In 3D kon FC Presikhaaf de overtuigende start van het seizoen helaas geen vervolg geven: de thuiswedstrijd tegen Overasseltse Boys ging met 0-3 verloren. VDZ boekte in 4D een nipte 1-0-overwinning bij VVG in Gaanderen, terwijl Eendracht met een punt huiswaarts keerde na een 2-2-gelijkspel bij Kilder.

In 4F versloeg Arnhemse Boys thuis Fortissimo uit Ede met 3-1 en ook SML beleefde een goede zondag: uit bij Driel werd met 1-4 gewonnen. AZ2000 behaalde eveneens 3 punten dankzij een nipte 1-0-overwinning bij HAVO in Haalderen. Eldenia speelde bij 1-1 gelijk bij Elistha. Sportclub Oranje was de enige Arnhemse ploeg die puntloos bleef door met 1-0 te verliezen bij FC Jeugd. SML en AZ2000 gaan met de volle winst uit 3 wedstrijden gezamenlijk aan kop.

In 6F kreeg Elsweide bezoek van Loo en de gasten waren met 1-4 duidelijk te sterk. ESCA was deze zondag vrij.

Het zaterdagelftal van ESA tenslotte kan met weinig plezier terugkijken op de thuiswedstrijd tegen DFS: er werd met 0-3 kansloos verloren op Rijkerswoerd. Elsweide zorgde uit bij Krayenhoff voor een zevenklapper: 0-7.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Wisselende uitslagen Arnhemse amateurvoetballers"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*