Kunstbeurs in de Eusebius ArtArnhem stopt

ArtArnhem is de kunstbeurs die vier jaar lang door enthousiaste ondernemers werd georganiseerd in de Eusebiuskerk; ‘dè inspirerende kunstmanifestatie in Arnhem’ waar vele kunstenaars uit de stad hun werk lieten zien,verkochten en mee inspireerden. De voorganger was Kunst in de Markt, ofwel KIM die ongeveer tien jaar daarvoor jaarlijks in het najaar de scepter zwaaide in de kerk. Maar de organisatie stopt.

Inspiratie

ArtArnhem bood elk jaar op landelijk niveau een enorme verscheidenheid aan hedendaagse kunst van jong talent, bekende namen en van een aantal galeries; een laagdrempelige, inspirerende kunstmanifestatie waar bezoekers en verzamelaars, geraakt werden door kunst. In 2016 was de laatste beurs, het jaar daarop sloeg de organisatie een editie over. De laatste tijd hebben zij nagedacht hoe de organisatie van ArtArnhem te kunnen inpassen in andere werkzaamheden en verplichtingen.

Pijn in het hart

“We hebben vier jaar de beurs succesvol en met veel plezier kunnen organiseren en weten dat dit alleen mogelijk is met veel enthousiasme, tijd en energie. En ook dit jaar hebben we moeten concluderen dat een goede voorbereiding en degelijke organisatie in 2018 niet mogelijk is. Vandaar dat we besloten hebben, met pijn in het hart, dat we stoppen met onze kunstbeurs ArtArnhem” aldus de organisatie.

Mochten er mensen zijn, die de organisatie van deze kunstbeurs willen overnemen, dan gaat de organisatie graag een gesprek aan. Tenslotte is een overdracht simpel en de basis van de organisatie “instapklaar”. Stuur een bericht of bel Willem Bakker 06 51192022

De organisatie wenst alle oud-deelnemers succes en hoopt dat zij mooie alternatieven vinden om hun werk te tonen.

Reacties