Laatste dag voor V&D in Arnhem

Vandaag, donderdag 14 april, komt aan een tijdperk een einde. Het is de laatste dag dat de vestiging van V&D aan het Velperplein geopend is. Daarna worden de sleutels overgedragen aan sportketen Topshelf, die volgende maand al haar deuren wil openen.

Veel is er de laatste dagen niet meer te krijgen in de Arnhemse V&D. Het grootste gedeelte van de winkelvoorraad is al uitverkocht en het grootste gedeelte van het warenhuis staat leeg.

Veel vestigingen van V&D in Nederland zijn al dicht. Vooral de kleinere vestigingen van het failliete warenhuis zijn al gesloten. De grotere vestigingen, waaronder Arnhem, zijn afgelopen weken nog met resterende voorraden aangevuld. Nu ook die voorraden voor het grootste deel verkocht zijn, sluiten de deuren.

La Place
De sluiting van V&D geeft Topshelf de gelegenheid om zo snel mogelijk haar intrek te nemen in de lege winkel. Topshelf wil zo snel mogelijk open. Op haar website heeft de sportketen al een gephotoshopte foto van haar nieuwe vestiging staan.

Het streven van de sportketen is om al op 1 mei open te gaan, in een gedeelte van de winkel. Bij de opening is dat alleen op de begane grond en de eerste verdieping. Later komt daar ook de tweede verdieping bij. Op 1 mei gaat ook de vestiging van La Place in het pand weer open.

De haast van Topshelf heeft ongetwijfeld te maken met de komst van Decathlon in de Rijnhal. Decathlon, eveneens een mega-sportwinkel, wil op 1 juni open gaan. Topshelf wil de concurrentie voor zijn.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Laatste dag voor V&D in Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*