Maatschappelijk Matchen in Musis

Maatschappelijk betrokken bedrijven en Arnhemse stichtingen hebben elkaar veel te bieden. Alles begint met elkaar ontmoeten. Met elkaar in gesprek gaan over wat je voor elkaar kunt betekenen. Daarom organiseert de Arnhemse Uitdaging op dinsdag 29 mei – voor het derde jaar op rij – een bruisend ontmoetingsevent: Maatschappelijk Matchen in Musis.

Musis Sacrum

Musis is het huis voor muziek en in 2017 geheel vernieuwd. Deze inspirerende locatie in het hart van Arnhem is meteen de eerste match van het event. Musis stelt de schitterende Parkfoyer ter beschikking. Hier wordt het dinsdag 29 mei voor lokale bedrijven en stichtingen aangenaam om elkaar te ontmoeten.

Bedrijven helpen stichtingen in natura

Wie helpt ons met een duidelijke folder? Welk bedrijf wil met een groep een uitje verzorgen voor onze oudere bewoners? We zoeken een mooie vitrinekast, wie heeft er een over? Welke professional wil een keer een training geven over samenwerken aan onze vrijwilligers? Wie heeft een ruimte waar we af en toe kosteloos kunnen vergaderen of wat spullen kunnen opslaan?

Deze en nog veel meer uitdagende vragen leggen de lokale stichtingen op 29 mei voor aan de aanwezige ondernemers. Alles gaat in natura. Dus geen financiële hulp, maar inzet van kennis, handjes, faciliteiten of materialen.

Arnhemse stichtingen en ondernemers zijn van harte uitgenodigd!

De inschrijving voor bedrijven en stichtingen is geopend. Stichtingen met een uitdaging en bedrijven die concreet en praktisch iets willen betekenen voor de lokale samenleving zijn van harte welkom. Het aantal plaatsen is beperkt. Dus meld je bedrijf of stichting snel aan!

Tijd en locatie: dinsdag 29 mei, 16.00 – 18.30 uur Musis, Velperbinnensingel 15, Arnhem
Voor meer informatie en aanmelden www.arnhemseuitdaging.n

Reacties