Workshops in de meivakantie bij De Boog in Elden

Chantal van Leeuwen van Gemwear en Jolanda Klijn van De Boog Coaching & Creativiteit organiseren op 2, 9 en 12 mei workshops voor kids, tieners en volwassenen. Alle workshops vinden plaats in het atelier en in de tuin van De Boog in Elden .

Het is leuk en boeiend om samen iets moois te maken. Per workshop is er een thema en volg je je eigen creatieve proces. In het atelier van De Boog vind je verschillend materiaal waarmee je mag werken. Als het weer het toelaat werken we in de ommuurde, groene tuin, met zicht op de Eldense molen. Laat je verrassen en geniet van de rustige en vertrouwde sfeer bij de Boog.

Kinderworkshop: Insectenhotel maken

Op 2 mei timmeren kinderen onder begeleiding een huisje of ombouw. Met gebruik van gerecycled hout en natuurlijk materiaal zoals bamboe, dennenappels en houtsnippers maak je een uniek insectenhotel voor in de (moes)tuin! Deze workshop kost €12,50 per persoon inclusief materialen, koek en limonade. Duur: 13.00 – 15.00 uur.

Vrouwen workshop: Schilderen op muziek

Op 2 mei gaan we luisteren naar zes muziekstukken waarbij we intuïtief schilderen op doek. We gebruiken acrylverf en verbeelden ons gevoel. Heerlijk genieten van muziek, sfeer en schilderen! Kosten €12,50 per persoon inclusief materialen, koffie, thee en koek. Voor leden van vrouwennetwerk Arnhem Zuid is deelname €10,- per persoon. Duur: 19.30 – 21.30 uur.

Tienerworkshop: Kistje timmeren

Op 9 mei timmeren kinderen vanaf 10 jaar een (schat)kistje. Je begint met meten, plankjes schuren, zagen en timmeren onder begeleiding. Daarnaast kun je kiezen uit romantische, stoere of robuuste materialen. Zoals takken voor de handvaten of leer voor de binnenbekleding. Met mooie sjablonen kun je er ook een toepasselijke tekst of naam op stempelen. Deze workshop kost € 15,- per persoon inclusief materialen, cake en limonade. Duur: 13.00 – 15.30 uur.

Workshop volwassenen en kinderen: Hart van Goud (maar dan van hout) voor Moederdag!

Op 12 mei timmeren volwassenen en kinderen een houten hart. Ieder mag samen of alleen een hart samenstellen van houten plankjes, gedecoreerd met bijvoorbeeld foto, spiegeltje en haakjes. Helemaal in de stijl van moeders mag je het hart ook schilderen in haar favoriete kleur! Deze workshop kost €25,- per persoon inclusief materialen, cake, limonade, thee en koffie. Voor ouder + kind die samenwerken aan een hart zijn de totaalkosten € 30. Duur€ 13.00 – 15.30 uur.

Tot medio juli staan er nog meer creatieve workshops gepland. Deze vinden plaats in het atelier van De Boog in Elden en bij mooi weer in de tuin, Park Westerveld of in Meinerswijk. Opgeven of vragen kan bij De Boog Coaching & Creativiteit via info@deboogcoaching.nl of op 06-57114524. Volg en like ons op Facebook!

Reacties