‘Mannen- en vrouwenfeestjes’ in de kerk

Terwijl de perspectieven van de Eusebiuskerk als gebouw er steeds beter uit zien, wordt er ondertussen binnen altijd wel wat georganiseerd. Binnenkort: een bierfestival voor de jongens en mode-, vintage- en designmarkt voor meiden. Maar de heren mogen ook naar de vintagemarkt en de dames mogen ook bier drinken!

Mout Bierfestival

Op 23, 24 en 25 februari kan Arnhem haar hart ophalen en zal er voor het eerst sinds lange tijd weer eens een bierfestival plaatsvinden in de Gelderse hoofdstad. Er zijn ruim 150 bieren in het bierprogramma opgenomen, met voldoende variatie om iedere liefhebber op zijn wenken te bedienen.

Naast het ruime bieraanbod, zijn inmiddels ook de workshops bekend gemaakt en valt ook daar voldoende te halen voor de bezoeker. Blind bierproeven of juist bieren combineren met spijs, ‘Meet the brewer’ sessies of meekijken hoe er live bier gebrouwen wordt; je hoeft geen bierspecialist te zijn om op je plek te zijn in de Eusebiuskerk.

Lees verdere details op hun website.

Wijvenkraam

Op 11 maart kunnen fashion lovers en design fanaten tussen 11.00 en 17.00 uur los op het verrassende aanbod van unieke ontwerpen en geliefde-maar-niet-meer-gedragen schatten. Doe je ogen en je garderobe een plezier met bijzondere merken en vintage vondsten tot aan te gekke zelfgemaakte sjaals, sieraden en kunst. Ook de oren worden verwend – er zijn uiteraard DJ’s aanwezig om swingende beats en good vibes te verzorgen tijdens het shoppen.

Aanmelden voor een kraam kan waarschijnlijk nog. Volg verder hun Facebook evenement.

Reacties