Muziek, woordkunst, mode: SS!K op Valentijnsdag

Recordshop Arnhemse Meisjes organiseert in samenwerking met Mensen Zeggen Dingen ‘SS!K’ – Super Script in Klarendal. Op de avond van de liefde Valentijnsdag, waar verschillende artiesten uit Arnhem samen een productie maken voor het publiek. De Arnhemse Meisjes zoeken één van hun vele fantastische platen uit, waarna de artiesten het materiaal vrij bewerken tot een nieuw product.

Recordshop Arnhemse Meisjes

“Wij als echte ‘Arnhemse meisjes’ verkopen vinyl en platenspelers, maar ook dat mooie vintage kastje wat er zo mooi bij past. Kom gerust een keer langs en waan je in de jaren 60-70”, sinds 2018 gevestigd in Klarendal op Sonsbeeksingel 96.

Mensen zeggen dingen

Mensen Zeggen Dingen organiseert woordkunst evenementen op locatie en festivals. Iedere vorm van woordkunst krijgt een podium. Wij richten ons vooral op Sproëzie, waarin wij de combinatie zoeken van spoken word, literatuur, theater, rap, cabaret en improvisatie: mensen zeggen dingen en voor die mensen is er een podium. Komedie, snoeiharde voordrachten en rijmelarij van het hogere niveau.

SS!K

De eerste editie van SS!K zal worden gehouden op Valentijnsdag, tijdens K!SS Klarendal Supersale in het Modekwartier. Op deze dag van de liefde werken Ka Te, Eddie Zadrak, Ista Sinay en Tim Lenders samen aan uniek materiaal. Daarnaast zal Mirte Engelhard kleding tentoonstellen die de sfeer van het album belichaamt. Arnhemse Meisjes Amy Mabel Kimberly en Priya Wannet zoeken de elpee uit en faciliteren de bende.

De entrée is gratis! Mocht je echter de onbedwingbare dwang hebben om de lokale artiesten te steunen dan kun je besluiten een donatie te doen, of simpelweg om een plaat te kopen.

Reacties