Muziektheaterkoor De Plaats zoekt bassen en tenoren

Dit jaar bestaat Muziektheater De Plaats 20 jaar. Een van de jubileumvoorstellingen van De Plaats is Arnhem, de opera. In deze voorstelling zingt Muziektheaterkoor De Plaats met Toonkunstkoor Arnhem, het Velper Bach Ensemble, een zangsolist, een organist, een saxofonist en dansers De Nacht in de Eusebiuskerk. Er is nog plaats voor bassen en tenoren die in juni en juli willen meezingen.

Het wordt wat noten en spanningsboog betreft een uitdagend project. Daarom is het voor dit project belangrijk dat je in elk geval op basisniveau noten kunt lezen. Het gaat om hedendaags klassieke muziek.
Zangers die nog niet eerder hebben meegezongen met Muziektheaterkoor De Plaats mogen in februari komen voorzingen. De voorzingavond is op dinsdag 6 februari.

Meer informatie over Arnhem, de opera, De Nacht, de repetities, het Muziektheaterkoor en het inschrijfformulier vind je hier.


Vorig jaar zong het Muziektheaterkoor in de parkeergarage van Station Arnhem Centraal tijdens de voorstelling ArnhemCS (foto Mirthe Dokter).

Reacties