Voor creatieve Arnhemmers: KWA met open dagen

De Kreatieve Werkgroep Arnhem organiseert een OPEN WEEK van maandag 15 t/m vrijdag 19 januari 2018. Iedereen die creatief bezig wil zijn, kan dan zonder afspraak binnenlopen. Onder begeleiding van tien vakdocenten ontplooien deelnemers hun artistieke talenten in het eigen gebouw in Schaarsbergen bij Arnhem. Iedereen is uitgenodigd eens te komen kijken.

Vereniging

De KWA is een vereniging met ruim 260 leden uit Arnhem en wijde omgeving en actief van september tot en met juni. De KWA kent een breed aanbod: tekenen, schilderen met aquarel, acryl- of olieverf, tekenen en schilderen naar model, grafiek, keramiek, beeldhouwen en boetseren. Iedereen, van beginner tot vergevorderde vrijetijdskunstenaar, volgt zijn of haar eigen belangstelling en tempo. Er is volledige vrijheid wanneer en hoe vaak wordt deel genomen aan een activiteit. De KWA is met recht een werkplaats voor kunstzinnige ontwikkeling. Jaarlijks hebben de leden minimaal één tentoonstelling ergens in de stad.

Ook is het mogelijk eerst proeflid te worden, voor een maand. Gelrepas-houders krijgen korting op het jaarlidmaatschap.

Dit jaar zullen er ook weer korte cursussen georganiseerd worden, van vijf of acht lessen; deze zijn ook voor niet-leden toegankelijk. Het hele aanbod staat op de website www.vrijetijdkunstenaars.nl.

Geschiedenis

De KWA bestaat al bijna 50 jaar, heeft een interessante geschiedenis en is eigenaar van een voormalig schoolgebouw aan de Kemperbergerweg 813 in Arnhem; naast het pannenkoekenrestaurant op de kruising Kemperbergerweg en Koningsweg, met eigen binnentuin en parkeergelegenheid.

Contact KWA

Werkplaats voor Kunstzinnige Ontwikkeling – Telefoon: 026-4456159 – Facebook @kwaarnhem

Reacties