Na Bosz en Maas, nu Fraser

Het is een curieus toeval: na Peter Bosz en Rob Maas heeft Vitesse met het aantrekken van Henk Fraser nu de derde trainer op rij die als voetballer in het seizoen 1993-1994 speelde voor Feyenoord.

Vandaag werd het voor 100 procent definitief: Henk Fraser is de komende twee seizoenen hoofdtrainer bij Vitesse. Vitesse en ADO Den Haag namen vandaag de laatste hobbels.

Vanmiddag om 16 uur werd de nieuwe trainer gepresenteerd. “Vitesse is een andere club dan Den Haag. Met meer ambities en verwachtingen”, zei Fraser vandaag.

“Ik vind dat je bij Vitesse altijd moet gaan voor de play-offs om Europees voetbal. Daarnaast is het belangrijk om het publiek te vermaken. Daar ga ik voor en dat zie ik als een mooie uitdaging.”

Volgens Omroep Gelderland is er een redelijke kans dat Edward Sturing assistent-trainer wordt onder Fraser. Fraser liet vandaag alvast weten graag met Sturing te willen samenwerken. De oud-Vitessespeler en -trainer is ook in beeld om hoofd opleidingen te worden bij Vitesse. Directeur Joost de Wit verwacht daarover op korte termijn duidelijkheid te kunnen verschaffen.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Na Bosz en Maas, nu Fraser"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*