NEON geeft groots slotfeest in Havenloods Arnhem

neon

De Arnhemse evenementenorganisatie Neon Events gaat ermee stoppen. Op vrijdag 30 september sluiten ze een reeks succesvolle evenementen af met een groots slotfeest. Deze vindt plaats in de Havenloods aan de Nieuwe Havenweg in Arnhem.

Drie jaar geleden richtten de vier vrienden Stijn Kierkels, Tristan Buno Heslinga, Willem van der Maarel en Yannick van Maanen Neon Events op. “Het ontstaan van Neon Events was heel spontaan” zegt Stijn: “We draaiden een set op een verjaardag, waarna de eigenaar van die club ons vaker terug wilde zien. Neon was geboren”. Na twee edities verhuisde Neon naar podium Willemeen, wat uiteindelijk hun vaste uitvalsbasis werd.

Ondanks het succes en de vele goed bezochte edities in Willemeen besloot de organisatie toch te stoppen. “Voor ons ging het altijd om het plezier, maar op een gegeven moment viel het toch lastig te combineren met onze studies in andere steden. We willen deze mooie jaren goed afsluiten, daarom hebben we contact opgenomen met de Havenloods en sluiten we af met een knal!” aldus Tristan.

Op 30 september wacht de bezoeker een festival waardige line-up, veel oude bekenden en een handvol anekdotes. Kaarten koop je online of aan de deur.
Meer info vind je in het Facebook evenement.

 

 

Reacties

Wees de eerste die reageert op "NEON geeft groots slotfeest in Havenloods Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*