Netwerken in Arnhem – Freelance Friday

In Arnhem zijn er diverse netwerken en bijeenkomsten waar ondernemers elkaar kunnen treffen. Maar welke clubjes zijn er nu allemaal, waar staan ze voor en wat hebben ze de (aankomende) ondernemers te bieden? Wij gaan de komende tijd aandacht besteden aan al die netwerken in Arnhem en maken het overzicht samen met jullie graag zo compleet mogelijk.

Sinds vorig jaar is er een keer per maand een Freelance Friday-borrel in Arnhem. De Freelance Friday is bedoeld om kennis uit te wisselen, mensen te ontmoeten, te netwerken en waar mogelijk samen te werken. Het is een van de initiatieven van de Freelance Factory, een organisatie voor en door freelancers in de creatieve industrie, met regelmatige netwerkborrels in Amsterdam, Arnhem, Breda / Tilburg, Den Bosch, Rotterdam, Zwolle, Groningen en Maastricht.

Initiatiefnemers van Freelance Friday in Arnhem zijn Pieter Jongelie en Paul de Bruijn.

Het thema Droom en ondernemerschap staat heel 2010 centraal rondom elke Freelance Friday netwerkborrel in Arnhem/Nijmegen. Elke bijeenkomst is opgebouwd uit een subthema zoals bijvoorbeeld: starten, financiën, crisis etc.

Vandaag is de eerste bijeenkomst van 2010. Gastspreker is dan Jasper van Impelen. Jasper schreef het boek ‘Ontdek je inner superhero’, een handleiding voor het ontdekken van je inner superpower en het tot leven brengen van je inner superhero. Het is de hoogste tijd om op te staan als de superheld die we zijn. Alleen dan kunnen we de uitdagingen, die ons momenteel te wachten staan, aangaan en omzetten naar mogelijkheden, kansen en groei.

Voor 40 euro per jaar kun je lid worden van de Freelance Factory. Het lidmaatschap levert een aantal voordelen op.

Freelance Friday wordt gehouden bij de Arnhem Fashion Factory (boven Goed.proeven in), Klarendalseweg 534. Inloop vanaf 17.00 uur, presentatie/gesprek 18.00 uur (tot uiterlijk 19.00 uur). Daarna is er gelegenheid om bij Goed.proeven na te borrelen (dit is voor eigen rekening).

Eerder op Arnhem Direct over Netwerken in Arnhem:
Open Coffee Arnhem

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Netwerken in Arnhem – Freelance Friday"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*