Netwerken in Arnhem – Open Coffee

In Arnhem zijn er diverse netwerken en bijeenkomsten waar ondernemers elkaar kunnen treffen. Maar welke clubjes zijn er nu allemaal, waar staan ze voor en wat hebben ze de (aankomende) ondernemers te bieden? Wij gaan de komende tijd aandacht besteden aan al die netwerken in Arnhem en maken het overzicht samen met jullie graag zo compleet mogelijk.

Een van de nieuwste laagdrempelige netwerkbijeenkomsten is Open Coffee Arnhem, een initiatief van Goede Gasten. Elke eerste vrijdag van de maand komen creatieve ondernemers en ondernemende freelance professionals uit de regio Arnhem bij Grand Café Mahler een uurtje bijeen onder het genot van een bakkie great Coffee. Geen agenda, praatjes of andere complicerende ingrediënten, maar gewoon lekker informeel kennismaken en inspiratie opdoen.

Het begin
De OpenCoffee Club is opgericht door Saul Klein, een van de oprichters van Skype, in Londen om internetondernemers, developers en investeerders met elkaar kennis te laten maken op informele bijeenkomsten. Het doel was om zo de investeringsindustrie wat transparanter te maken en zo ondernemerschap aan te moedigen.

Open Coffee Nederland
De eerste Open Coffee in Nederland werd gehouden in Amsterdam op 15 maart 2007 en een paar maanden later volgde Utrecht ook met een wekelijkse bijeenkomst. Geleidelijk aan kwamen er in Nederland meer Open Coffee innitiatieven en volgde een boom aan nieuwe Open Coffee’s begin 2009 na een artikel in de Revu en een uitzending op het NOS journaal op 3. Momenteel worden er iedere maand in meer dan 20 steden Open Coffee’s gehouden.

Om op de hoogte gehouden te worden van de Arnhemse Open Coffee kun je je aanmelden bij de groep op LinkedIn.

Denk je na het lezen van bovenstaande: wow, dat is echt iets voor mij? Zorg dan dat je morgenochtend (vrijdag 8 januari) bij Mahler bent voor de eerste Arnhemse Open Coffee van 2010!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Netwerken in Arnhem – Open Coffee"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*