Nieuwe petitie in Arnhem: Blauwe Golven moet Groene Golven worden

ARNHEM – In vervolg op het opiniestuk Arnhem, van referenda naar petities, waarin werd gesteld dat Arnhem de weg van de petities voor politieke beïnvloeding had gevonden, kunnen we melden dat er zojuist een nieuwe petitie is gestart.

De petitie ‘Geen sloop Blauwe Golven’ heeft een opvolger gekregen met de petitie ’Blauwe Golven moet Groene Golven worden’. Op de petitie-pagina is het volgende vermeld als motivering:

“Na jaren discussie en jaren verloedering van het centrum en omliggende omgeving van onze mooie stad, is het tijd voor vernieuwing. De Blauwe Golven nodigen niet uit tot een lekker dagje Arnhem. Maak Arnhem aantrekkelijk! Laat ook de JA-kant horen voor een eerlijk besluit!”

De overwegingen voor deze petitie zijn de volgende. De Blauwe Golven hebben hun langste tijd gehad en Arnhem heeft vernieuwing nodig om de stad aantrekkelijker en gezelliger te maken om weer trots worden op Arnhem te kunnen worden. De plannen van de gemeente Arnhem worden door petitionaris Jamie Aydin gesteund.

Aan de gemeente Arnhem wordt verzocht om knopen door te hakken en het beoogde plan zo spoedig als mogelijk uitvoeren. De petitie kan tot en met 28 mei worden ondertekend.

Met drie ondertekeningen loopt deze petitie nog beduidend achter op ‘Geen sloop Blauwe Golven’ die inmiddels ruim 700 keer is ondertekend, onder meer door beeldend kunstenaar/ontwerper Peter Struyken (zie onder).

Peter Struycken heeft de petitie “Geen sloop Blauwe Golven” ook ondertekend

 

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Nieuwe petitie in Arnhem: Blauwe Golven moet Groene Golven worden"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*