Oghene Kologbo, The Cool Quest en The Dubbeez headliners Festival de Luie Hond 2017

Festival de Luie Hond keert van 28 t/m 30 juli terug op de Stadsblokken in Arnhem met meer livemuziek dan ooit. Naast muziek veel foodtrucks en een uitgebreid kidsprogramma.

Muziek: van legende tot talent
Afrobeat legende Oghene Kologbo komt met zijn band de Stadsblokken van zomerse geluiden voorzien, The Cool Quest (Oud 3FM serious talent) was afgelopen jaar een ware festivalsensatie en op ‘reggaesunday’ komen The Dubbeez Arnhem verwarmen. Naast deze headliners is er dit jaar meer livemuziek dan ooit op de Luie Hond. Het festival is een samenwerking aangegaan met ArtEZ en hierdoor krijgen ook diverse talentvolle bandjes een plek op het podium.

Arnhemse Foodcourt
Tal van Arnhemse ondernemers vormen samen een foodplein onder de John Frost brug. Ook dit jaar weer een divers aanbod: van simpel festival eten voor een kleine prijs tot uitgebreide culinaire verrassingen.

Kids en Kidsplayground gratis
Zoals jullie gewend zijn kunnen kids t/m 12 jaar opnieuw gratis naar Festival de Luie Hond. Ook de gratis toegankelijke kidsplayground heeft een upgrade gekregen in samenwerking met Play Productions. Uiteraard vind je hier ook crepes, ijsjes en andere lekkernijen voor de kleinsten.

Locatie: Stadsblokken Arnhem
Vrijdag 28 juli: 16.00 tot 23.00
Zaterdag 29 juli: 12.00 tot 23.00
Zondag 30 juli: 12.00 tot 21.00
Dagkaart EUR 7,50
Kids t/m 12 jaar gratis
Meer info: www.festivaldeluiehond.nl
Facebookevent: http://bit.ly/FDLHZomer2017

Festival De Luie Hond 2016 – Aftermovie from Festival De Luie Hond on Vimeo.

Reacties