OPA start een nieuw ontwerp jaar

Ontwerp Platform Arnhem OPA trapt deze week haar nieuwe jaar af op een nieuwe locatie. Op donderdag 25 januari presenteert OPA om 20.00u haar nieuwe jaarthema en jaarprogramma, stelt haar nieuwe vormgevers voor en lanceert een gloednieuwe website. Dit gebeurt voor het eerst op een nieuwe locatie in de Wezenstraat, de Founded Studio.

Missie en mensen

Ontwerp Platform Arnhem OPA is er voor ontwerpers op zoek naar inspiratie en uitwisseling, bedrijven die baat hebben bij creatieven, innovatieve maak-industrieën. OPA heeft nauwe banden met zusterorganisaties en werkt regelmatig samen met locale, regionale en landelijke partijen. OPA is een stichting zonder winstoogmerk. Het wil haar doelstellingen realiseren met een kleine, efficiënte en daadkrachtige projectorganisatie. OPA word draaiende gehouden door een onbezoldigd bestuur en heeft geen vaste medewerkers in dienst en beschikt niet over een eigen kantoorruimte.

Activiteiten

 

OPA’s podiumactiviteiten zijn gericht op iedereen die een algemene interesse heeft in vormgeving. Belangrijkste doel van de podiumactiviteiten is het onder de aandacht brengen van ontwerptalent, ontwerpopvattingen en actuele thema’s en ontwikkelingen binnen de vormgeving voor ontwerpers en een zeer breed publiek. De OPA activiteiten werden de afgelopen jaren voornamelijk gehouden in Showroom Arnhem aan de Langstraat (vroeger ingang Kleine Oord).

 

Andere locatie
Donderdag 25 januari, founded, Wezenstraat 5 – inloop vanaf 19.00u, entree gratis
Na het programma van deze avond met veel NIEUW NIEUW NIEUWs van OPA,
volgt een gezellige nieuwjaarsborrel met hapjes en een drankje.
Alle informatie tref je verder op de (nog oude) website van OPA.

Reacties