Open Dag Stadspastoraat Arnhem in Oosterse sferen

Het Stadspastoraat Arnhem houdt op zaterdag 11 september van 13:00 tot 17:00 uur een Open Dag..Deze middag is bedoeld voor wie het centrum wil leren kennen – of al kent, en vast wil voorproeven van het programma. Het is een middag in Oosterse sferen.

Zo zijn er ondermeer demonstraties Ikebana (Japanse bloemsierkunst), Sumi-e (Oosters schilderen en tekenen), Taiji Quan (Oosterse bewegingskunst) en Shiatsu (drukpuntmassage). Ook is er een tweedehands boekenmarkt. Verder wordt op deze Open Dag ook de eerste expositie van het nieuwe seizoen geopend, om ca. 15:00 uur (zie hieronder).

Opening expositie Atelier 23
De eerste expositie in het nieuwe seizoen wordt verzorgd door Atelier 23, een plek waar mensen met een beperking zich kunnen ontwikkelen door bezig te zijn met kunst. Deze kunst kenmerkt zich door een grote mate van originaliteit en zeggingskracht: deze kunst komt recht uit de ziel! De deelnemers zijn doorgaans autodidact: hun werk is heel direct en spontaan. De meesten zijn enkele dagen per week bezig op hun eigen niveau en worden daarbij begeleid door beeldend kunstenaars en activiteitenbegeleiders. De opening van de expositie is op zaterdag 11 september om 15:00 uur.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Open Dag Stadspastoraat Arnhem in Oosterse sferen"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*