Opening culturele seizoen: Bartokplein Bruist!

Op zondag 8 september van 14.00 tot 18.00 uur is er weer Bartokplein Bruist! Het wordt net als vorig jaar een geweldige middag met dans- en muziekvoorstellingen, rondleidingen, exposities, een boekenmarkt, eten en drinken. Met het feestaardvarken als middelpunt. Toegang gratis!

Op deze dag openen de bewoners van het Bartokplein het Arnhemse culturele seizoen. Dat doen we met een gratis boordevol programma dat geopend wordt door wethouder Hans de Vroome om 14.00 uur. Er komen meerdere podia rondom het feestaardvarken waar te genieten is van theatervoorstellingen bij Theater Aan De Rijn en muziekoptredens van o.a. SoulXtension, Ellev C, de PuBi’s, de JazzKids, ATK Brassband.

Er is een creatief plein, een lange boekenmarkt, rondleidingen bij o.a. Bar De.Groen, dansvoorstellingen en fiets je eigen smoothie bij elkaar met de smoothie-Swapfiets. Kortom, voor jong en oud een heleboel te beleven en bekijken op zondagmiddag 8 september!

Waar: Bartokplein, bij het feestaardvarken

Wanneer: zondag 8 september van 14.00 – 18.00 uur

Bartokplein Bruist! wordt mede mogelijk gemaakt door:

Rozet, Theater aan de Rijn, Momento, Albert Heijn Rozet, Swapfiets, Heeren Van Aemstel, Collectie De.Groen, De Muziekmakerij, Holiday Inn Express, Wereldwinkel, ToArt Kunstuitleen, De Nieuwe Oost, De Vloer School Voor Podiumkunsten, LOFT, D3rde Verdieping, 2Switch

Reacties