Oud geleerd, Jong gedanst: Introdans beweegt je

Ben jij 55+, hou je van dans en wil je geïnspireerd worden door de danswereld? Introdans organiseert cursussen Oud geleerd, Jong gedanst. De cursus die op 15 maart start, bestaat uit een reeks van zes bijeenkomsten gericht op het ervaren van Introdans. Een cursus vol actieve dansbeoefening, maar daarnaast ook een kijkje in de keuken van het bedrijf, van danser tot kleedster. Het lesmateriaal is geïnspireerd op choreografieën uit de voorstellingen en geeft u inzicht in het creatieve maakproces.

Ervaringsniveau’s

De ochtend en de middag cursus zijn ingedeeld op ervaringsniveau. Tijdens de ochtend ligt de nadruk op actieve dansbeoefening. Deze cursus is geschikt voor mensen die al enige danservaring hebben, of die al vaker hebben deelgenomen aan een van onze eerdere cursusreeksen.

De middagcursus is geschikt voor 55 plussers zonder danservaring. De cursusreeks start op donderdag 15 maart en loopt tot en met 19 april 2018 en de lessen zijn van 10.00 – 11.30 uur of 14.00 – 15.30 uur.

Introdans beweegt je

Introdans gelooft dat de taal van dans zó universeel is dat dit hele generaties bindt en in beweging brengt. Dit doet Introdans door aansluiting te houden met een breed publiek en met hen actief de verbinding aan te gaan.

Kijk voor meer informatie op www.introdans.nl of geef u direct op via welkom@introdans.nl of 026-3512111.

Foto: Hans Gerritsen

Reacties