Overwin onzekerheid, heb meer succes

{

In Musis Sacrum (Balkonzaal) vindt vanavond een leuke bijeenkomst plaats rond het thema ‘succes’. Een opsteker voor iedereen die zich zeker wil voelen bij het maken van stappen in leven en werk. En leerzaam voor wie te maken heeft met de onzekerheid van anderen. Er is een presentatie over de samenhang tussen aanleg, talent en resultaat. En ervaringsdeskundigen vertellen over de keuzes die naar hun eigen successen leidden. Daarnaast is er alle tijd om informatie met andere aanwezigen uit te wisselen over kansen, wensen en mogelijkheden.

Als leuke binnenkomer kan de bezoeker direct z’n talenten testen op de aanwezige circusattributen. Jofri en Brenda van Wintercircus Martin Hanson helpen daarbij. Het zijn echte circusmensen, die precies weten wat er voor en achter de schermen nodig is. In het circus staat talentmanagement centraal want zonder aanleg word je nooit een succesvolle artiest. Logisch toch?

Ook wie iets anders dan circusartiest wil worden, bereikt het meeste op basis van aanleg. Aanleg bepaalt het gemak waarmee iemand iets kan aanleren. Een onuitputtelijke bron van motivatie om door te zetten, ergens plezier in te hebben en tot optimale ontwikkeling te komen.

Kennis van aanleg biedt ook houvast bij het maken van keuzes als (startend) ondernemer. Die aangeboren kracht is de sleutel voor duurzaam zakelijk succes.

Zelfs wie denkt: “Ja maar‚Ķ., ik heb geen talenten”, kan zich vanavond in Musis Sacrum van het tegendeel laten overtuigen. Is het niet tijdens de circusworkshop of door de gepresenteerde informatie, dan wel tijdens de gesprekken met aanwezigen die hun eigen talenten inmiddels ontdekt hebben. Of meld je bij Alice Pereboom. Zij heeft er haar dagelijks werk van gemaakt om mensen bewust te maken van hun aanleg.

Dit is de tweede netwerkavond onder de noemer Bewust in Bedrijf. Aanvang 19 uur, toegang gratis.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Overwin onzekerheid, heb meer succes"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*