Papendal BMX Supercross Worldcup Prijsvraag

ARNHEM – Arnhemse en Renkumse basisscholen hebben van Sportcentrum Papendal een uitnodiging ontvangen voor deelname aan een prijsvraag.

De hoofdprijs van deze prijsvraag is dat de officiële BMX Supercross World Cup persconferentie in de aula van de winnende school zal plaatsvinden.

Bij die persconferentie zijn de BMX-ers van TeamNL aanwezig, waartoe ook Olympische medaillewinnaars Jelle van Gorkom en Laura Smulders behoren.

Sportcentrum Papendal wil met deze prijsvraag de jeugd in Arnhem en Renkum inspireren én enthousiasmeren voor sport.

De scholier die de hoofdprijs gewonnen heeft, mag met zijn klasgenoten tijdens de persconferentie vragen stellen aan de rijders.

Aansluitend krijgen de leerlingen van de winnende klas de kans de sport zelf uit te proberen tijdens een BMX-clinic op het schoolplein.

De persconferentie wordt op donderdagmorgen 20 april 2017 gehouden, in een van de Arnhemse of Renkumse scholen.

Videoboodschap
Jelle van Gorkom, een half jaar geleden nog winnaar van het Olympisch zilver in Rio, heeft speciaal voor de kinderen een videoboodschap ingesproken:

Naast de hoofdprijs zijn er nog tien andere prijzen te verdelen. Deze (identieke) prijzen bestaan uit een presentatie in de klas door voormalig Olympisch BMX-er en Europees kampioen 2016 Raymon van der Biezen en daaropvolgend een BMX-clinic op het schoolplein.

Deelname staat open voor leerlingen uit groep 6, 7 of 8 van een Arnhemse of Renkumse basisschool. Deelnemen kan door het formulier vóór 1 april op deze website in te vullen.

Kinderen die meedoen hebben altijd prijs: een voucher voor gratis toegang tot de BMX Supercross World Cup wedstrijden op 6 en 7 mei op Papendal, mits begeleid door een volwassene.

Deze prijsvraag is tot stand gekomen door samenwerking van Sportcentrum Papendal met de provincie Gelderland en de gemeenten Arnhem en Renkum.

Reacties