Voor vrienden, door vrienden… PARK OPEN 2019

Park Open 208 © Zefanja.nl

Zondag 16 juni, 14 juli, 11 augustus en 15 september, van 13.00 u tot 20.00 u: Park Open maakt zich klaar voor de zomer. Vier zondagen gratis muziek op de Ronde Weide in het Sonsbeekpark, voor de 29e keer. De organisatie start een crowdfunding campagne: #opnaarde30.

Arnhems meest relaxte livemuziekfestival

Park Open gaat dóór! Wees erbij als zondag 16 juni de eerste editie van Arnhems meest relaxte livemuziekfestival in het mooiste park van de stad van start gaat! Het thema is: Vrienden! Op het podium: vijf topbands die keihard en gepassioneerd bewijzen dat vriendschap een fantastische basis is voor living your dream. In het gras: iedereen die van zon en zomer houdt, goede muziek waardeert en graag een biertje drinkt met vrienden.

Dit jaar slaat Park Open zijn tenten voor de 29ste keer op de Ronde Weide op. Onder het motto #opnaarde30 programmeert Park Open dit seizoen als vanouds breed, eigenzinnig, verrassend en toegankelijk. De line-up van de openingseditie is er weer één in de beste traditie: onafhankelijk, energiek, dansbaar en gevarieerd!

Kandidaten gezocht voor kinderpodium Mieters!

Nieuw dit jaar is het Park Open kinderpodium Mieters! Kinderen tussen de 5 en 12 jaar kunnen zich aanmelden met een zelf ingezongen versie van hun favoriete nummer. Ze brengen dit – alleen of met hun opa op mondharmonica, het hele elftal of bff live ten gehore op Mieters!, een speciaal kinderpodium achter op de wei. Wat je kunt winnen? Een clip van jouw optreden én een speciaal voor jou gearrangeerde Park Open-versie van jouw song! En o ja, duo’s mogen ook meedoen. Meer info over Mieters! en hoe je je kunt aanmelden vind je op parkopen.nl.

GELREBANDS@ Park Open

Ook nieuw in 2019 is GELREBANDS@, een festivaltoer voor muzikaal talent uit de hele provincie. Park Open vindt dat regionale bands en festivals elkaar veel meer kunnen versterken. Samen met Epop Festival in het Loeffpark in Epe en Music in the Backyard Festival in de Kindertuin in Zaltbommel zijn daarom dit jaar twee aanstormende bands geselecteerd die op alle drie de festivals spelen. Doel: Gelders talent helpen een groter publiek te bereiken en het publiek verrassen met onbekend ’talent van eigen bodem’. Op 16 juni aanstaande bijt uitblinker Miller & The Tone Machine uit Silvolde onder de noemer GELREBANDS@ Park Open de spits af op de Ronde Weide.

#opnaarde30!

Bijna dertig zomers jong, is Arnhems bekendste en gezelligste feestje er dus weer helemaal klaar voor. Trendongevoelig als we zijn, is onze grootste inspiratie oud en jong laten genieten van live muziek, verrassende ontmoetingen en relaxen in het groen. Met Tikkies draag je hier deze zomer naar draagkracht aan bij! Scan in de Tikkie-app de QR-code op Facebook of op de site en help Park Open op naar de 30!

Reacties