Park Picknick in Park Presikhaaf

Op zondag 10 juni organiseren Groen Arnhem en Slow Food Youth Network Arnhem-Nijmegen samen Park Picknick. In Park Presikhaaf (tegeneover het T-huis) laat de organisatie je genieten van al het moois dat Arnhem te bieden heeft.

Proef en geniet tjdens de Park Picknick in één van Arnhems mooiste parken van de lekkerste lokale gerechten van en door lokale boeren, stadslandbouwers en Arnhemse horeca. Zet je tanden in een 100% lokale (vegetarische) hamburger en geniet van lokaal gebrouwen drankjes.

Neem je eigen picknickkleed mee, ga lekker zitten en wij verzorgen de rest! Ook is er live muziek en zijn er leuke kinderactiviteiten. Laat weten dat je erbij bent op Facebook!

MET ONDER ANDERE:

Natuurcentrum Arnhem
Stadslandbouw Mooieweg
Slagerij Putman
Learningisgrowing.nl
Bloei!inArnhem
De Streekbakker
Boerderij De Horsterhof
’t Zonnehuis
So’ Presikhaaf – Vitanos
Odin winkel Arnhem
Seeker’s kombucha

Verder zal er live muziek zijn en diverse kinderactiviteiten.

Groen Arnhem

Groen Arnhem is een stadsbreed netwerk van bewoners, organisaties en kennisinstellingen dat initiatieven op het gebied van fysiek groen en stadslandbouw verbindt, ondersteunt en aanjaagt, om zo de stad verder te vergroenen en de aantrekkelijkheid van Arnhem voor haar bewoners, ondernemers en bezoekers te vergroten. Iedereen is welkom toe te treden tot het netwerk. De basis van samenwerken is er één van ‘brengen en halen’ en gelijkwaardigheid. Groen Arnhem ondersteunt groene initiatieven in de stad door deze met elkaar te verbinden en kennis, middelen en mankracht te delen.

Reacties