Geluksroute Arnhem – 1e editie

‘GELUK vermenigvuldigt zich als je het DEELT’ Op 9 en 10 juni verbindt de Geluksroute bewoners van een Arnhem voor het eerst op positieve en inspirerende wijze; met elkaar, met kinderen en ouderen, met winkeliers en horeca. Een lint van Geluksbrengers en Gelukslocaties verbindt de stad van Noord naar Zuid en West naar Oost.

Uitnodiging

Waar word je gelukkig van en wil je dat delen? Die simpele uitnodiging is de basis van de Geluksroute, en elk antwoord is welkom. De uitnodiging van de Geluksroute is voor iedereen, dat wat jou oprecht geluk brengt is welkom. Want geluk delen brengt altijd meer geluk te weeg. Zo ontstaat een ongedwongen uitwisseling die voor inspirerende ontmoetingen en mooie ontdekkingen zorgt. Geluksbrengers delen hun geluk, en geluksplukkers komen daar van genieten, zo laat je samen in het moment het geluk geboren worden. Waarden: Co-creatie, Delen van (Sociale) overwaarde (Geef- en deeleconomie), Wederkerigheid, Plezier en humor.

Arnhem

Het programma tijdens deze eerste editie in Arnhem bestrijkt inderdaad de hele stad; verhalen en voorstellingen over het onderwerp worden verteld en gepresenteerd van Schuytgraaf, tot Arnhems Buiten, de HAN en de binnenstad. Bekijk het helemaal.

Geluksroute

De route die in 2012 begon in Leiden heeft intussen zijn weg gevonden naar Haarlem, Eindhoven, Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Utrecht, t Groene Hart, Delft, Den Haag, Heerlen, Apeldoorn, Weesp, Zoetermeer. Overal heeft de Geluksroute ook weer een eigen karakter. Dankzij de vele enthousiastelingen die met het geluksvirus zijn besmet, blijft de route op allerlei plekken mensen met elkaar verbinden.

Lees alles over de Geluksroute en bekijk hier het Arnhemse Facebook evenement.

 

Reacties