Poppodium The Stage gaat samenwerken met Arnhemse evenementenorganisaties

{

Een nieuw geluid zal op de hoek van de Korenmarkt te horen zijn. The Stage wordt een podium voor verschillende organisaties die programmeren uit affectie voor het Arnhemse uitgaansleven. Dit zal de komende jaren topacts rechtstreeks in contact brengen met het Arnhemse publiek. Naast eigen concerten zijn organisaties als Dagschotel, 8Bahn en Rave Train betrokken bij het project om te experimenteren en te verrassen met nieuwe concepten.

The Stage heeft al een lange geschiedenis met alternatieve muziek. Maar wat gaat er precies veranderen? “Wij stellen Indie-Rock, Hip Hop, Funk en alternatieve elektronische muziek voorop. Daarnaast nodigen wij bestaande organisaties uit om concepten te ontwikkelen waarbij ze de ruimte krijgen om te experimenteren” zegt Tim Lenders, betrokken bij de programmering van The Stage. “Door de rauwheid en de afmeting van de zaal is het mogelijk om een geslaagde evenementen te organiseren die geen concessies hoeven te doen op het commerciële vlak.”

Niels Breman, eigenaar van café The Move en The Stage, geeft uitleg over de nieuwe programmering; “In de maand april trappen wij af met echte Funk van Rave Train. Daarnaast organiseren wij ‘Arnhems Trots’: een concertavond met lokale topbands. Met Relapse en Dagschotel vertegenwoordigen wij de elektronische muziekstijlen in de meest brede zin van het woord. Dizzow Dynamisch gaat samen met andere hiphop acts zijn EP promoten en deze maand eindigt met de 8Bahn-after party, als afsluiter van Koninginnedag.”

The Stage gaat een toekomst tegemoet waarin samenwerkingen als deze een uniek podium biedt aan alles wat het Arnhemse uitgaansleven zal verrijken.

Gerelateerde artikelen:
SUBCULTUUR: Dagschotel, Rave Train, Camping Comfort Zone, PopupKlup en 8Bahn
Arnhem, een weekend lang hoofdstad van de elektronische muziek
Arnhem 24-uurs partystad

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Poppodium The Stage gaat samenwerken met Arnhemse evenementenorganisaties"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*