Rommel – op Koningsdag

's Ochtends vroeg @leoninusstraat Sonsbeekkwartier

Op Koningsdag zaterdag 27 april zijn er weer talloze initiatieven in de stad om je oude spullen te slijten of om nieuwe verzamelingen te starten. Soms vrijmarkt, soms rommelmarkt.

Leoninusstraat

De jaarlijkse vrije rommelmarkt in Leoninusstraat (foto) en Staringplein is voor iedereen gratis toegankelijk en bedoeld voor wijkbewoners en niet-commerciële standhouders om spullen aan de man te brengen.

Tijden: 10:00 – 16:00 uur , opbouwen vanaf 9:00 uur

Dit evenement wordt traditiegetrouw vrijwillig georganiseerd voor en door wijkbewoners. Wij kijken uit naar een gezellige nieuwe editie! Straatbewoners hebben dan weliswaar voorrang, maar er is ruimte genoeg! Wil je meehelpen? Leuk!

Wil je dit Facebook evenement delen? Graag!

Zijpendaalseweg

‘Met een record aantal kraamhouders en bezoekersaantallen die nog nooit zo groot zijn geweest, mogen we gerust stellen dat de Koningsmarkt Arnhem de grootste en gezelligste koningsmarkt van Gelderland is’ aldus de organisatie, Arnhemse Stichting Viering Nationale Feest- en Gedenkdagen.

Inschrijven is simpel. Stuur een mail naar koningsmarktarnhem@hotmail.com met hierin jouw naam, adres en telefoonnummer en vermeld wat je wilt gaan verkopen (de markt is alleen voor particulieren). Je ontvangt dan zo snel mogelijk van ons de bevestiging met de betaalinstructies.

Marktkraam – 4 meter breed € 42,00

Dekzeil met klemmen € 6,00

Borg voor het dekzeil met klemmen € 10,00 – maar die krijg je dus terug.

Lees er alles over.

Park Angerenstein

Van 10.00 – 15.30 uur met nog veel meer activiteiten in het park.

Parkschool Presikhaaf

Stichting Initiatiefgroep Kinderkamp (SIK) organiseert als 25 jaar voor de buurtbewoners en vooral voor de kinderen van de wijk Over ’t Lange Water activiteiten. Hun grootste activiteit is Koningsdag, van 10u tot 16u. Kinderkamp 76.

Oranjevereniging Schaarsbergen

‘Op het zonovergoten feestterrein bij de dorpskerk, Kemperbergerweg 804, organiseren wij ook dit jaar weer een fantastische, afwisselende middag voor jong en oud. De Koningsfeesten op Schaarsbergen zijn legendarisch’ aldus de organisatie. Met ca 25 kramen, een kleedjesmarkt, ponyrijden, bungeejump en springkussens voor de jeugd, spelen voor volwassenen en een heuse schiettent.

Boerderij De Kroon in het Bingelradepark

Wijkvereniging de Oostelaar organiseert traditioneel vanaf 10.30 uur weer een grandioze rommelmarkt rondom boerderij De Kroon in het Bingelradepark. Om 16.30 uur is de uiterste sluitingstijd (inclusief opruimen). Randweg 2a.

En dan de rest nog:

De rest van de activiteiten zijn te vinden op Koningsdag Arnhem.

 

Reacties