Ronald McDonald Huis Arnhem zoekt Avond en weekend vrijwilligers

Ronald McDonald Huis Arnhem bevindt zich op het dak van Klimmendaal revalidatiespecialisten. In het Huis kunnen ouders, broertjes en zusjes van kinderen die behandeld worden in Klimmendaal of ziekenhuis Rijnstate dichtbij hun kind zijn of logeren. Ons Huis is ook een aangepaste vakantielocatie voor gezinnen met een zorgintensief kind.

Een Ronald McDonald Huis krijgt geen subsidie of andere overheidsgelden en is volledig afhankelijk van sponsorgelden, giften en inkomsten uit acties.

Dankzij de inzet van gastvrije vrijwilligers kan Ronald McDonald Huis Arnhem een fijne en huiselijke plek bieden aan heel veel gezinnen. De vrijwilligers zorgen voor het gezellig maken van het Huis, ontvangen gasten, doen huishoudelijk werk en bieden een luisterend oor.

Het Huis is geopend van 09:00-21:00u, in het weekend van 10:00-20:00u. Als vrijwilliger draai je één dienst van 4 uur per week (of per maand) Zonder vrijwilligers kan ons Huis niet open zijn. Daarom zijn wij dringend op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn hun steentje bij te dragen op een avond of in het weekend. Wij hebben jullie hard nodig!

Kom jij ons team versterken? Op maandag 19 maart 2018 organiseren we van 19:00-20:30uur een informatieavond!

Tijdens deze avond vertellen vrijwilligers over hun werk als vrijwilliger en over het Ronald McDonald Huis en krijg je een rondleiding. Wil je je opgeven voor deze avond of wil je meer weten neem dan contact op of stuur een email:

Ronald McDonald Huis Arnhem, Heijenoordseweg 5 gebouw A, 6813 GG Arnhem.

T: 026-3525260 E: arnhem@ronaldmcdonaldhuis.nl W: www.ronaldmcdonaldhuisarnhem.nl

Reacties