Ruimtekoers: leegstand een maand lang in de spotlights

{

Van 14 maart t/m 11 april kan je niet meer om de Arnhemse leegstand heen, in positieve zin. Dan neemt Ruimtekoers de stad over en kleurt Arnhem letterlijk groen. ‘s Avonds worden leegstaande panden namelijk uitgelicht met groene ledverlichting. Op festival hoort natuurlijk feest maar daarnaast presenteert Ruimtekoers ook een inhoudelijk programma in samenwerking met oa VPRO Tegenlicht en CASA. Optredens, exposities en pop-up stores, een inhoudelijk programma met debatten en lezingen én een zakelijk programma met workshops en sprekers in- en over het vastgoed. Hiermee geeft Ruimtekoers een pragmatische invulling aan maatschappelijke thema’s zoals de toekomst van binnensteden en de aanhoudende leegstand. Het festival geeft ook ruimte aan nieuwe winkelconcepten zoals RE.TALE, een conceptwarehouse en wie weet na een maand wel een blijvertje.

In een korte video hieronder vertellen ze wat ze van plan zijn. Heb je een idee voor een ruimte? Neem dan contact op met Ruimtekoers.

STUDIO HALFVOL
Ruimtekoers wordt georganiseerd door Studio HALFVOL. Wij zijn een team van ervaren en creatieve organisatoren die altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden en verbeteringen. Dit doen wij in opdracht, maar ook op eigen initiatief zoals Roof Garden Arnhem, PopupKlup en de opening van Rozet, Arnhem.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Ruimtekoers: leegstand een maand lang in de spotlights"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*