Samen je droomhuis bouwen

Zondag 11 april vertellen ervaringsdeskundigen hoe zij dit (ergens anders) voor elkaar hebben gekregen. Dit gebeurt tijdens de Woonmanifestatie, in een aantal korte sessies tussen 10 en 16 uur in de Eusebiuskerk.

Wat is collectief particulier opdrachtgeverschap (cpo), zelfbouw of samenbouw, hoe lang duurt een gemiddeld project, hoe organiseer je je, waar loop je tegenaan, op welke manier houd je de vaart erin en waar kun je terecht met vragen en initiatieven?

SIR55 en Urbannerdam vertellen over de voor- en nadelen, het proces van samenbouw en geven tips. Op de gemeentestand vind je meer informatie over de situatie in Arnhem en kun je in gesprek met de coördinator cpo.

Woonmanifestatie
Op deze dag presenteren aanbieders van nieuwbouwwoningen hun aanbod in deze regio, dus als je op zoek bent naar een nieuwbouwwoning of een kavel in Arnhem of omgeving, dan is de Eusebiuskerk op 11 april the place to be.

Op de Woonmanifestatie Regio Arnhem vindt je meer dan het actuele nieuwbouw- en kavelaanbod in Arnhem en omstreken. Je kunt er ook informatie krijgen over toekomstige ruimtelijke ontwikkelingen. Verder kun je je laten informeren over hypotheken en financiële regelingen. Want behalve ontwikkelaars, woningcorporaties en makelaars zijn ook de gemeente Arnhem en diverse financiële dienstverleners aanwezig.

Wanneer? Zondag 11 april van 10.00 – 16.00 uur
Waar? Eusebiuskerk
Toegang? gratis

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Samen je droomhuis bouwen"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*